Uw winkelwagen is leeg!

Barcelona zet Ousmane Dembele uit voor maximaal vier maanden

18-09-2017 0
Barcelona heeft bevestigd dat de clubrecord Ousmane Dembele voor maximaal vier maanden zal worden afgespeeld nadat hij een zenvertraging heeft getroffen in de winnende zaterdag van Getafe.
 
Dembele, 20, zal deze week naar Finland reizen om met een Landenteams voetbalshirts specialist te gaan opereren.
 
De France international maakte zijn eerste ooit La Liga aan het Colosseum Alfonso Perez aan het starten, toen hij na slechts 25 minuten werd gedwongen.
 
De Catalaanse club had aanvankelijk gehoopt dat hij een klein probleem met hamstring had gehad en zou slechts een paar weken verloren gaan, maar de tests op de trainingsbaan van de club op zondag onthulden het ergste scenario.
 
"Tests hebben bevestigd dat eerste team speler Ousmane Dembele heeft de pees in zijn femorale bicep in zijn linkerdij gebroken," zei Barca in een verklaring.
 
"De speler wordt deze week door Dr. Sakari Orava in Finland geopend. Hij wordt verwacht dat hij tussen drie en een half maanden en vier maanden uitkomt."
 
Nadat Neymar naar Parijs Saint-Germain voor 222 miljoen euro ging, gebruikte Barca een deel van het geld om Dembele uit Borussia Dortmund te tekenen, met de voormalige Rennes-forward die Luis Suarez vervangde als de duurste ooit van de club.