Uw winkelwagen is leeg!

Chelsea push vooruit met £ 95m dubbele deal

19-06-2017 0
Antonio Conte is steeds meer gefrustreerd met het gebrek aan overdrachtsactiviteit van Blues en verwachtte dat de club al een aantal nieuwe aankomsten heeft bevestigd.
 
Volgens de Guardian is het gebrek aan vooruitgang op de transferfront sterk gefrustreerd door de 47-jarige, omdat geruchten zijn uitgegroeid tot een uitval met de clubhiërarchie.
 
Een nieuw contractaanbod was al meerdere maanden op tafel, maar hij is nog steeds aan het ondertekenen en Chelsea hoopt dat hun show of strength op de transfermarkt hun manager terug zal krijgen.
 
De Italiaanse rapporteert terug naar eerste training in de eerste week van juli en Chelsea hoop dat er twee nieuwe signaturen op hem wachten wanneer hij terugkomt.
 
Juventus zal een nieuwe en verbeterde £ 55 miljoen vergoeding voor Sandro worden aangeboden, welke de club zelfverzekerd zal accepteren.
 
Sommigen in de club hadden de noodzaak om zo veel terug te geven aan de linkerkant, toen Marcos Alonso zoveel afgelopen kwartaal onder de indruk had gekomen, maar Conte ziet de Braziliaanse als een grote upgrade en is van plan om buitengewoon meedogenloos te zijn in de verbetering van zijn squad deze zomer.
 
Bakayoko is ondertussen al een doel en Chelsea is ervan overtuigd dat een deal van ongeveer £ 40 miljoen binnenkort zal worden verpakt.
 
Zijn aankomst zou niet automatisch resulteren in Nemanja Chelsea 16/17 voetbalshirts outlet Matic die de club verliet, maar het is mogelijk, terwijl Willy Caballero ook naar verwachting zal meedoen aan een gratis transfer als back-up voor Thibaut Courtois.