Uw winkelwagen is leeg!

Dani Alves sluit zich aan bij Parijs Saint-Germain

13-07-2017 0
Versierde back-right en Braziliaanse internationale Dani Alves heeft een halfjaarlijkse Franse Ligue 1-kampioen Parijs Saint-Germain van Juventus aangesloten bij een contract van twee jaar.
 
De Parijse club versterkt hun gelederen nadat ze vorig seizoen eindigden, nadat ze de competitie vier seizoenen in een rij hadden gewonnen.
 
De ondertekening van Dani Alves betekent hoofdcoach Unai Emery heeft een ervaren fullback Paris Saint Germain Psg 16/17 voetbalshirts outlet, die in zijn loopbaan trofeeën heeft gewonnen voor zowel club als land.
 
Dani Alves is een winnaar van FIFA Club World Cup met drie weken in Barcelona, ​​evenals een twee keer FIFA Confederations Cup en FIFA U-20 World Cup winnaar met Brazilië.
 
"Er is een heel interessant project in Parijs," zei de 34-jarige Dani Alves tijdens zijn inleidende persconferentie. "Ik heb vrienden hier, ik ben een man die van uitdagingen houdt. Ik heb het genoegen gehad om drie keer de Champions League te winnen en ik wil hier mijn ervaring mee brengen."
 
'Ik dank Maxwell voor het overtuigen van mij om naar Parijs te gaan. Ik ben klaar om alles te geven goedkope voetbalshirts. Dit was het derde jaar dat mijn naam gekoppeld was aan PSG.' De derde keer was de charme! '
 
Dani Alves draagt ​​de No32-trui, voorheen gedragen door Braziliaanse landgenoot David Luiz. Alves sluit zich aan bij de Brazilianen Marquinhos, Thiago Silva en Lucas Moura bij de club.