Uw winkelwagen is leeg!

Een link naar Abel Hernández's verleden stelt voor dat Aston Vil

02-08-2017 0
Rapporten zijn vanavond uitgekomen uit Zuid-Amerika goedkope voetbalshirts, wat aangeeft dat Hull City's Uruguayaanse voorspeler Abel Hernández op weg is naar Aston Villa.
 
Nico Pirri, die voetbal voor Tirando1010 behandelt, een radiostation in Uruguay, meldt dat Abel Hernández op de rand van het feit dat hij naar Aston Villa kan gaan, aansluiten bij Steve Bruce en John Terry. Dit werd door een ander lid van het team op Tirando1010 gehaald.
 
Nu weten we niet of de deal echt is, maar er zijn een paar grote tips beschikbaar voor degenen met een scherp oog. Namelijk dat Pirri de Peñarol-beat voor Tirando1010 beslaat. Dit is speciaal omdat Peñarol het team was dat Abel Hernández opgroeide - hij kwam door hun academie. Hij onderhoudt nog steeds een nauwe band met de club en is overigens over hun heen.
 
Het is nog steeds een zeer kleine link - en we moeten onthouden dat Aston Aston Villa 16/17 voetbalshirts outlet Villa zich niet kan veroorloven om de striker te brengen die ze in de zomer waren gekoppeld. Echter, Abel Hernández zou een fatsoenlijke aanvulling zijn op een Villa-groep die een beetje flair voorop nodig heeft.