Uw winkelwagen is leeg!

Gattuso is niet tevreden met het team dat wil aftreden

19-12-2017 0
Na zijn aantreden Gattuso, Milan resultaten toonden geen significante verbetering in ronde 17 van de Serie A, Milan werd de score 0-3 verlies voor Verona, waardoor Milan leed een eerste keer seizoen Zeven nederlagen in de competitie. Volgens de "slow motion", de Italiaanse media na de wedstrijd, Gattuso Milan speler lakse houding is zeer ontevreden, gevraagd om af te treden, maar binnen Faso overgehaald te geven van de beslissing om af te treden. De Milan club niveau te zwak om te spelen in Milaan is zeer ontevreden, het team geannuleerd ook de traditionele kerstdiner wordt volledig voor te bereiden op het duel met Atlanta.
 
Chinese Li Yonghong zakenman in april van dit jaar officieel de overname van Milaan, vervolgens in het venster van de zomer tot meer dan 200 miljoen euro te besteden aan de invoering meer versterkingen van kracht, maar ook een contract met een kleine ploeg doelman Dona Ruma . vooruitzichten voor Milan fans Hong Heijun voor het nieuwe seizoen staat te wachten, maar na het nieuwe seizoen van de oorlog, de prestaties van Milan is erg traag in de voorgaande 14 wedstrijden met 6 overwinningen, 2 gelijke spelen en 6 verliezen resultaten gerangschikt de zevende plaats in de Serie a, Serie a Battle de top zes teams verloren, dit resultaat ligt ver onder de club en de fans verwachtingen.
 
Later, Milan ontslagen coach Montella, die werd aangesteld als coach van Milan Gattuso, maar Gattuso Milan na het nemen van record is niet significant verbeterd team was de eerste slag van Benevento zoemer te binden, gaf dit team het eerste punt van Serie A dit seizoen.
 
Toen verloor hij in de Europa Cup, en de strijd spel Bologna, Milaan won en sloeg Verona 3-0 in de Italiaanse beker. Maar in ronde 17 van de Serie A tegen het spel van Verona opnieuw het spel, werd Milan beantwoord met een 3-0 tegenstanders.
 
Gattuso Milan verliest erg ongelukkig, vooral voor de speler Milan op het veld slackness spel voor het spel nog bozer nu, volgens de Italiaanse media "slow motion" correspondent rapporten Mas Santorini, woedend Gattuso na de wedstrijd zelfs gepresenteerd Een verzoek om aftreden, maar Faso werd overgehaald om woede in het hart te smoren.
 
Het is gemeld dat Milaan, het jaarlijkse kerstdiner van het team zal annuleren, een gesloten training, voorbereiding op de wedstrijd van Atlanta. reporter voor Sky Sports Di Stefano vertegenwoordigt Milaan besloten om tijdelijk te annuleren gepland voor het kerstdiner, dat is een zeer ongebruikelijke stap, want in het verleden het kerstdiner en niet zal worden beïnvloed omdat het team verliest, kan zien ontevredenheid van de club met de huidige staat van Milaan.