Uw winkelwagen is leeg!

Jack Wilshere speelt voor de Arsenal U23s als hij de terugkeer v

16-08-2017 0
Jack Wilshere heeft zijn eerste wedstrijd sinds april afgespeeld door 73 minuten voor Arsenal's onder 23s te voltooien. Hij tracht zijn herstel te herstellen tegen een enkelfractuur.
 
Wilshere, 25, begon naast Francis Coquelin in een centrale middenveldrol in de 3-2 comeback-overwinning over Derby, aangezien beide spelers het doel hebben om terug te keren naar volledige wedstrijdfitness na verwondingen.
 
Het was Wilshere's eerste wedstrijd in een Arsenal-shirt in bijna een jaar, doorgebracht in het vorige seizoen op Bournemouth. Wilshere had de voorbije twee jaar verwoest door verwondingen en zag zijn Bournemouth-campagne ook kort nadat hij zijn enkel tegen Tottenham gewond had.
 
De middenvelder is verbonden met een permanente verhuizing van Arsenal voor het einde van dit transfervenster, aangezien hij het laatste jaar van zijn contract binnenkomt. Echter, manager Arsene Wenger heeft gezegd dat er geen beslissing is genomen over Wilshere's toekomst, en hij kan nog steeds een rol spelen bij de Emiraten, aangezien Santi Cazorla de voortdurende afwezigheid heeft.
 
Wilshere, die 16 jaar oud was van de Academie van Arsenal, kreeg een kans om te spelen met de jongste hoop van de club in de 17-jarige Reiss Nelson Arsenal 16/17 voetbalshirts outlet, die een indrukwekkende brace heeft gehaald als de Gunners van 2-0 Naar Derby.