Uw winkelwagen is leeg!

Leicester City-vleugel Demarai Gray verlangt regelmatig voetbal

24-08-2017 0
Demarai Gray heeft zijn bezienswaardigheden in dit seizoen aan het ontwikkelen Leicester City 16/17 voetbalshirt bedrukken van zijn spel, maar de Leicester City-vleugel weet dat regelmatige pitch-time de sleutel tot verbetering is.
 
Grey maakte zijn eerste start van de campagne in de 4-1 Carabao Cup-winnaar in Sheffield United op dinsdag. De Engelse Under 21-internationaal scoorde de eerste en maakte de derde in een man-of-the-match display.
 
 
De winger heeft deze zomer met zijn baas Craig Shakespeare in de zomer gesproken om zijn frustratie over een gebrek aan optredens te bespreken en hij hoopt dat optredens als die in Bramall Lane zijn oorzaak zullen helpen, omdat hij er naar uit ziet dat Riyad Mahrez of Marc Albrighton in de wijdverspreider pikt bestellen.
 
Shakespeare zei dat Grey hem 's nachts' had gedacht 'voor de reis naar Old Trafford op zaterdag en de 21-jarige voelt zich vol vertrouwen voor de botsing met Manchester United.
 
"Ik heb gedaan wat ik moest doen, ik heb een doel en een hulp en had een impact op het spel," zei Gray. "Het is aan de manager en het coachingpersoneel en het team dat zij kiezen. Ik kan alleen maar doen wat ik doe als ik de kans ben.
 
'Ik ben blij dat ik 90 minuten heb gekregen. Ik voel me sterk en het is goed om te scoren en te helpen omdat het mijn vertrouwen krijgt.
 
"Ik werk elke dag hard aan het trainen. Ik weet wat ik moet doen om in het team te komen.
 
'Iedereen wordt gefrustreerd als ze niet spelen, soms wordt het moeilijk, maar je moet aantonen dat je sterk bent als je speelt en doe wat ik deed.