Uw winkelwagen is leeg!

Liverpool verwerpt 90 miljoen pond voor Barcelona voor Philippe

10-08-2017 0
Liverpool heeft Barcelona opnieuw verteld dat Philippe Coutinho niet te koop is na het verwerpen van een bod van € 100 miljoen voor de Braziliaanse middenvelder Barcelona 16/17 voetbalshirts outlet. Het tweede aanbod van Barcelona, ​​bestaande uit € 85m plus € 15m in add-ons, werd onmiddellijk afgewezen.
 
Barça heeft woensdag met hun laatste bod teruggekeerd voor de 25-jarige. Hij heeft een aanbod van € 80 miljoen (£ 72 miljoen) afgelopen maand afgewezen. Het werd met dezelfde reactie beantwoord. Liverpool heeft het aanbod afgewezen, herhaald op Barcelona. Zij zullen deze zomer niet overwegen om hun invloedrijke speelmaker te verkopen, en ondanks de melding in Spanje dat er een afspraak is, wordt de zaak beschouwd.
 
 Liverpool is een verkopende club en een gezicht uitdaging om Philippe Coutinho te houden
 
Of dat Barcelona weerhoudt om een ​​derde bod te maken, is nog steeds te zien, omdat hun laatste aanpak een vertrouwen in Camp Nou weerspiegelt dat Coutinho er zin in heeft om de zet te maken. Liverpool heeft herhaaldelijk gezegd dat hij niet zal worden verkocht met Jürgen Klopp die vorige week aandringt dat zijn standpunt niet open staat voor interpretatie. Hun positie wordt versterkt door het vijfjarige contract dat Coutinho pas vorig seizoen heeft ondertekend. Die deal, ongeveer 150.000 dollar per week waard, bevat geen vrijgaveclausule.
 
Coutinho heeft zich niet geïnteresseerd in de toetreding van Barcelona, ​​maar heeft er geen sprake van geweest vanwege het eerste bod. Klopp sprak aan de voorwaartse in Hong Kong toen Barcelona voor het eerst hun belangstelling formaliseerde om zijn belang voor het team te benadrukken en herhaalt de club de vastberadenheid om hem bij Anfield te houden.
 
Dat gesprek kwam echter voor dat Barcelona 200 miljoen pond kreeg ter ere van Neymar's vertrek naar Parijs Saint-Germain. Zij hebben sindsdien Coutinho en Borussia Dortmund's Ousmane Dembélé vervolgd, maar beweert dat een Barcelona-delegatie deze week naar Engeland reist om hun Liverpool-tegenhangers te ontmoeten, onjuist. Liverpool heeft geen plannen gehad om Barcelona te ontmoeten om de overdracht van Coutinho te bespreken.