Uw winkelwagen is leeg!

Manchester City en Manchester United zijn sterker dan vorig seiz

20-10-2017 0
Chelsea vleugelspeler Azar ingestemd met het interview, in zijn ogen, maar de Manchester hok in dit seizoen, sterke prestaties, maar Chelsea nog steeds de mogelijkheid om te concurreren voor de competitie kampioenschap, hij het ook hopen dat het team zo snel mogelijk voor te bereiden op de Champions League en Premiership situatie.
 
In de Premier League drie wedstrijden dit seizoen, Chelsea in de eerste acht rondes verloor, de huidige situatie, is de titelverdediger geweest achter Manchester City 9 punten achter Manchester United 7 punten, tijdelijk uit de eerste groep. Veel mensen denken dat Chelsea zijn niet in staat om te winnen, en Azar zei: "ik ben het niet eens met dit argument, ik denk dat Manchester City en Manchester United sterker dan vorig jaar, maar we zijn er klaar voor. Long, hopen we terug te keren naar de gelederen van de titel als zo snel mogelijk
 
Dan winnen we dit spel, omdat we een 2-0 voorsprong hebben gemaakt, de laatste 3-3 is niet slecht, de volgende keer in Rome, Italië, we moeten nemen. Dit is gewoon een gelijkspel, het team niet tevreden met het resultaat, maar we hebben niet de derde opeenvolgende nederlaag tegenkomen, dus we hebben om verder te gaan. Nu hebben we om dit spel te vergeten, voor te bereiden voor het weekend tegen Waterford spel. "
 
Voor spelers is het spel, voor de spelers, beginnend of vervangend normaal, maar voor mij is ik drie maanden weg van het stadion en ik kijk er naar uit om te spelen, maar als de coach zijn afspraak heeft, heb ik geen mening.
 
Chelsea's huidige blessure probleem is heel duidelijk, Canter, Derrick Water en Mozes niet kan spelen, en in de wedstrijd tegen Rome, Cahill en Louis verscheen ook ongemak. Azar van mening dat het team meer geschikt is voor de twee weken durende wedstrijd zou moeten zijn: "Dit is een ander seizoen, want we hebben de taak van de Europese oorlog vorig seizoen is meer ontspannen, omdat we niet hoeven te gaan naar een week, in het geval, we hebben een betere lichamelijke conditie en zijn nu anders ... het team nodig heeft Om zich aan deze situatie aan te passen, zullen we het beste vechten, we denken dat ze niet slechter zijn dan vorig seizoen voor dit seizoen, maar we hebben maar twee trainingslessen nodig, maar we moeten snel aanpassen aan dit proces.