Uw winkelwagen is leeg!

Messi nieuw seizoen heeft 15 wedstrijden gespeeld en wil dan 2 w

12-10-2017 0
Na het begin van het 2017/18 seizoen heeft Barcelona twee Spaanse Super Cup, Zeven La Liga en 2 Champions League gespeeld, plus Argentinië's vier wedstrijden. Messi speelde in totaal 15 wedstrijden in totaal 1350 minuten van het spel.
 
In heel Europa speelde geen speler meer tijd dan Messi, die het dichtst was bij Real Madrid's Kawahar, hij had 11 opeenvolgende spellen voor de Galaxy-oorlogsschepen al de spellen gespeeld, maar onlangs omdat hartproblemen op de lijst van koninklijke verwondingen.
 
Massey's inspanning is natuurlijk belonend. Op dit moment is Barcelona het hoogst in de toppaal, met de toonaangevende rivalen Real Madrid 7 punten, Argentinië ook in zijn truc om de volgende ronde van de WK-voorronde te winnen, volgend jaar in de World Cup.
 
Echter, na de West-media heeft erop gewezen dat in 990 minuten na de continue uitstraling het risico van de speler en de kans op letsel aanzienlijk zal toenemen. Maar dit weekend in de oorlog verjongde La Liga, zal Messi nog steeds niet de kans krijgen om terug te trekken, want Barcelona zal op de weg zijn om rivalen Atletico uit te dagen. Barvade zal niet in deze oorlog zijn nummer één ster roteren.
 
Nu is het momentum heftig. Messi wil niet rusten, en in het spel weet hij dat ook op het juiste moment om hun eigen fysieke uit te geven. Messi zal uiteindelijk wachten op de mogelijkheid om te rusten op 21 oktober thuiswedstrijd tegen Malaga na de wedstrijd. Barcelona zal weg zijn in de King's Cup op de zwakke tour van Murcia, geen toeval zal Messi zeker draaien om spanning van de spieren te houden. tijdelijk ontspannen, om overwerk te voorkomen, en dit is de grootste zorg voor alle Barcelona fans.